Simulator loonkosten

Controleer je loonbeheer

Vast en variabel loon, onkosten, extralegale voordelen... op het vlak van verloning in België bestaan heel wat mogelijkheden. Laat je niet overweldigen door dit complexe en evoluerende onderwerp. Dankzij de meest volledige en flexibele simulator op de markt, ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwigheden en heb je een nauwkeurig overzicht van je uiteindelijke HR-kosten. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan..

Hoe werkt het?

Live simuleren

Sla de pakketgegevens op en bekijk meteen de werkgeverslasten, het brutoloon en het maandelijkse en jaarlijkse nettoloon van de werknemer. Alles is duidelijk en transparant.

Verander van berekeningsmethode

Onze simulator is uiterst flexibel. Op elk moment kan je eenvoudig van startpunt veranderen. Wil je je totale werkgeverslasten kennen? De simulator berekent automatisch het overeenkomstig brutoloon. Heb je al een nettoloon in gedachten? Onze tool vertelt je meteen hoeveel het je echt zal kosten.

Flexibele verloning

Je werknemers hun eigen pakket laten samenstellen? Bepaal het kader en laat hen kiezen uit de opties die je bepaalt. Cafetariaplan, mobiliteitsbudget, variabel loon, het zit er allemaal in!

Sjablonen maken

Vereenvoudig de sjablonen van je salarispakketten door je totale loonbeheer te importeren of het rechtstreeks in Offr aan te maken. Met geharmoniseerde lonen, tijdbesparing en een optimale coherentie als gevolg.

FAQ

Alles wat je moet weten over Offr.

Contacteer ons

Wil je het bespreken?

Wil je meer weten over onze diensten? Plan vandaag een demo in.

Praat met ons team

Hoeveel kost het?

Schat de prijs voor je bedrijf met onze intuïtieve prijstool.

Ontdekken