Prognoses en analyse

Verbeteren van
tevredenheid en personeelsretentie

Onze "Team"-tool en bijbehorend dashboard verbeteren de betrokkenheid en motivatie van je werknemers, terwijl je de controle houdt over je salarisadministratie. Prognoses en analyses garanderen je objectiviteit in de omgang met je werknemers.

Hoe werkt het?

Controleer je loonkosten

Bekijk je loonkosten live, volg de evolutie en historiek van elke werknemer, stel budgetten op waarin je de impact van een voor-en-na situatie kan vergelijken (indexering, verhogingen, enz.).

Controleer je cashflow

Volg je cashflow op de voet voor een optimaal financieel beheer van je HR-activiteiten. Wijs je financiële middelen op verantwoorde wijze toe, door je investeringen te optimaliseren en onnodige uitgaven te verminderen. Controleer je personeelskosten en geniet van een effectief financieel beleid om je doelstellingen te bereiken.

Projecteer jezelf om te groeien

Door concrete perspectieven te bieden aan je medewerkers bevorder je hun professionele ontwikkeling en stimuleer je hen om zich te ontplooien. Stel een duidelijk carrièreplan voor dat hen kansen biedt voor ontwikkeling en groei.

Zorg voor coherentie en vermijd ongelijkheid

Hou je medewerkers gemotiveerd en betrokken. Ons gecentraliseerd overzicht helpt je ongelijkheden en salarisverschillen tussen functies, hiërarchische niveaus, geslachten, etnische groepen enz. in de gaten te houden. Identificeer ongerechtvaardigde verschillen en bevorder gelijk loon. Zorg voor een eerlijke en coherente verloning en beslissingen die gebaseerd zijn op objectieve en transparante criteria.

FAQ

Alles wat je moet weten over Offr.

Contacteer ons

Wil je het bespreken?

Wil je meer weten over onze diensten? Plan vandaag een demo in.

Praat met ons team

Hoeveel kost het?

Schat de prijs voor je bedrijf met onze intuïtieve prijstool.

Ontdekken